zondag 9 december 2012

Sabine Hagedoren op de bakfiets in Volt voor de bakfietstest 22-9-2010


Sabine Hagedoren op de bakfiets in de 'Volt' uitzending van 22-9-2010.

Op woensdag 22 september vraagt 'Volt' weervrouw Sabine Hagedoren om een bakfiets uit te testen. Milieuvriendelijk is die zeker, maar is hij ook praktisch? Ook in 'Volt': Volstaan oordopjes uit de supermarkt om de oren te beschermen? Wil minister van Onderwijs Smet toekomstige ingenieurs en mecaniciens samen op de schoolbanken? En is een nieuw salon voor vijfhonderd euro niet te mooi om waar te zijn?

Weervrouw Sabine Hagedoren op de bakfiets

De bakfiets duikt opnieuw op in het straatbeeld. Ouders brengen er kinderen mee naar school of doen er boodschappen mee. Milieuvriendelijk? Zeker. Maar is een dergelijk vehikel ook gemakkelijk te manoeuvreren? Vinden kleuters het fijn om met hun neus in de rijwind te zitten? Weervrouw Sabine Hagedoren testte het samen met haar kinderen Lars en Lise uit voor 'Volt'.


Volgens Kobe zijn bakfietsen namelijk de nieuwe hype van het moment. Vandaar dat de lieftallige Sabine Hagedoren de bakfiets test.

Het is een feit dat de bakfiets de Vlaamse wegen verovert. Het helpt als de bakfiets een steuntje in de rug krijgen uit adellijke kringen. In Nederland is het immers vrij gewoon om met de bakfiets op straat te komen, zelfs voor een prins. Sabine Hagedoren laat U in Volt weten hoe haar de bakfiets beviel.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten